Effenaf Festival 2024

Ook in 2024 organiseert Jeugdhuis JeTi weer het gratis festival Effenaf. Op vrijdag avond gaan we van start met een avond, verzorgt door top dj-acts. Op zaterdag gaan we, naar goede gewoonte om 15u van start met ons gratis "effenaf-festival". Hier voorzien we een line-up van 9 goede bands en een afterparty, waardoor we garant staan voor een sfeervolle zaterdag. Naast een cocktailbar met ...

Wanneer

  • 26 juli ’24
    van 21.00 u
  • 27 juli ’24 (za)
    van 15.00 u

Prijs

Gratis (zaterdag - 0,00 euro, VVK super early bird vrijdag - 4,00 euro, VVK early bird vrijdag - 5,00 euro, VVK vrijdag - 6,00 euro, ADK vrijdag - 10,00 euro)

Waar

naam
Belgacomparking Tielen
adres
Stationsplein z/n 2460 Kasterlee

Contact

website
https://www.jeti.be

Info

Ook in 2024 organiseert Jeugdhuis JeTi weer het gratis festival Effenaf. Op vrijdag avond gaan we van start met een avond, verzorgt door top dj-acts. Op zaterdag gaan we, naar goede gewoonte om 15u van start met ons gratis "effenaf-festival". Hier voorzien we een line-up van 9 goede bands en een afterparty, waardoor we garant staan voor een sfeervolle zaterdag. Naast een cocktailbar met vers gemaakte dranken en uiteraard ook frisse dranken is er een uitgebreide kinderanimatie aanwezig in de namiddag zodat ook ouders kunnen komen relaxen. Ook voorzien we voor aanvang van ons festival een kubb-toernooi. Wie word dit jaar de beste kubber van Tielen?
Alle activiteiten